Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 20 April 2011

wahida....i got it!!

n3 ni khas utk wahida dari blog my all...ekekek...
before this wahida ade tunjuk yang dia beli emulsion perisa strawbery untuk anaknya...
so aku pon nak beli jugak la untuk anak2 aku sebabnya si kecik haifa tu selalu sangat kena demam & selsema
kebetulan ari ahad ri tu kami sekeluarga pegi ke tesco nilai ( tesco baru )...
duk merayau2 kat dalam tesco tu..jumpa lah benda alah ni....ape lagi...sambar terus....harga RM 6.90

( nilah dia bendanya )

( sejibik macam scott emulsion )

( aku paksa anak2 aku makan benda ni...heheheh...kejam x? )

( ni sukatan utk dimakan yer )


( made in indonesia )

p/s : anak2 aku memang susah nak makan supplement...vitamin C  tu pun kadang2 nak makan..kadang2 jadi mainan...lebih2 lagi kalau si haifa tu...yang alia plak siap bawak gi skolah tu nak bagi kat kengkawan dia...huhuhuh

3 ulasan:

syariza09 berkata... [khas utk kamu]

ingatkan mmg brand scott

Ila berkata... [khas utk kamu]

faiz suka makn vitamin c appeton..asyik minta jer...hehehe

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

syariza :bkn brand scott..tp gamba ikan tu sjibik cam scott kan...tp sya x sure la plak scott tu made in mana...kalau silap harap maaf yer

ila: bgusnya kalau ank2 ska mkn vitamin kan..diaorg pon sihat..kta pon sng ati