Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Jumaat, 29 April 2011

i like anuar zin.....

  • papehal kita layan dulu lagu sedetik lebih ni...
  • aku dah falling in love ngan lagu ni...
  • tp bukan ngan lagu ni jer..sume lagu anuar zin aku suka
  • pernah jumpa anuar zain live kat annual dinner co hubby aku kije...tp xde gamba aaa
  • masa kat annual dinner tu mmg aku tergedik2 nak gi jumpa anuar sampaikan hubby aku jeles...huahuahauaaaa
  • hensem mehhhhhh
  • kalau lagu anuar kua kat radio..laki aku suka tukar channel lain sebab dia jeles...


  • apih pon suka gak ngan lagu anuar zin
  • ingat lagi kenangan pi beli kaset anuar zin ngan apih...hehehe
  • masa tu aku pakai keta kancil...heheheh..pas bli kaset anuar zin...kitaorg berdua melalak bagai nak rak duk nyanyi lagu anuar zin...memang best....
  • kalau apih ade agi mesti dia ska gak lagu ni...kot la...
p/s:encem aaa anuar zin ni,suara best lak tu.....mmmmmmmmmmmmm

5 ulasan:

Ini Kisah Tia berkata... [khas utk kamu]

fuyoo ! peminat Anuar Zain ek . hehe !

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

tia:gitu lah kesahnya..ekekeke

estee_8980 berkata... [khas utk kamu]

u jgn rampas bopren i yek..ekekeke

anis asliza berkata... [khas utk kamu]

lagu anuar zain ni memang anis suka..best giler!

aDieyZa berkata... [khas utk kamu]

lagu yg mmg terbaik!!!