Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Selasa, 5 April 2011

kemaruk yogurt

meh kita layan gambar en yogurt yg telah berjaya mencuri hati ku ini....


haa....inilah dia pujaan ati ku skrg...

brand : nutrigen
perasa : cranberry
ciri2 : light low fat yogurt
( b4 this aku mkn yg perasa strawberry..tp dah abis la plak..so ari ni try perasa canberry...oklah..kna ngan tekak aku )

sblum ni pnah gak mkn yogurt brand lain..tp cam x kena je ngan selera aku...tp yg brand nutrigen ni mmg kna la...mantop...mkn sejuk2 lak...
kat pasaraya hero di bdr sri permaisuri ni harganya rm 1.30...
aku ni on diet..ahaksss...bkn la xtreme nyer diet tp cuba utk cntrol mkn karbohidrat..
susah beb bla berat dah naik ni...nak bli baju pon susah....huhuhu

( ni gmba en yogurt posing atas wallet aku...pink kaler gitu...)
k...sesape yg tliur tgk yogurt ni..sila lah gi cari yer..igt..brand nutrigen...sbnarnya ade byk perisa..tp aku x brani agi nak try ..yg aku igt ade oren...bg aku oren x best..
kalau x silap aku perisa blakcurrent pon ade...
senang citer..kengkwn gi tgk sdiri la kat kedai yer...

p/s : sib baik ank2 ibu x ska mkn yogurt....hehehehe...

7 ulasan:

estee_8980 berkata... [khas utk kamu]

diet time yehooooooooooo...

"CT CoMeL" berkata... [khas utk kamu]

uwaaaaaa....proses diet sayer hanyer berjalan dalam 2 minggu jer....uwaaaaaa..manekah kesilapannyer nie....cayok2 kak....

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

estee n CT...diet2 gak tp mkn gak nasi..ehe...almaklumlah..mlayu mana leh dipisahkan ngan nasi

not irene berkata... [khas utk kamu]

sebab entri inilah saya membeli yogurt... (perisa mangga)

terima kasih lawat blog saya

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

not irene...hehehe..bjaya buat u terliur...best kan

MommyAgharr berkata... [khas utk kamu]

ooo..intan tgh diet ek. kalau tak, bleh mkn yogurt letak ice cream mmm yummy..trus hilang niat nak diet..hihi

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

mommyaAgharr...huhuhu..tgh try berdiet...tp kdg2 diet..kdg2 terbabas gak