Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Jumaat, 8 April 2011

KOLEKSI TUPPERWARE

N3 ni khas utk Kak Noor....maaf yer Kak Noor sbb buat Kak Noor tunggu lama...ni sebahagian drpd koleksi yg sya ade dan mohon maaf yer kak Noor sebab gambar x cantik...biasalah guna hpone cabuk...( walaupun n3 ni khas utk k.noor tp kengkawan lain leh tgk sama yer...jgn kecik ati lak...ekeke )


( jug biru ni antara koleksi terawal yg dibeli...time ni lom join ahli lagi )


( bekas ni guna utk isi myk..mmg best sbb x leaking n senang nak pegang botol tu..yang kat ats tu bekas utk simpan cili dlm fridge )

( yg ni guna utk isi secukup rasa )

( yg masih dlm plastik tu yg belum guna lagi )

( yg ni digunakan untuk isi susu anak2..senang nak dibawa ke mana2 n seal mmg kemas )

( eco botol ni 500ml nyer...kalau nak gi jln2 buh air dlm ni..mmg best n yg penting seal mmg kemas )

( jug ni kesayangan hamba tau...)

( bla raya mesti bwk tepen ni balik kg sbb snang nak tapau lauk dr kg...)

( yg ni guna utk buh krepek @ kropok & crispy mmg tahan lama )

( sori gmba x clear )

( bkas ni ade 2...untuk isi segala jenis bawang n cili kering )

( bekas roti )

p/s : kalau ade kwn blogger nak join ahli tupperware @ nak beli brg2 tpware, jgn malu2 bgtau ler yer..ade special price utk kengkwan sume...ehe.

K.Noor...nnti sya upload lg koleksi tpware yg saya ade yer...

10 ulasan:

wahida berkata... [khas utk kamu]

alamak..x berapa nampak la gambar...x mampu beli tupperware, pakai yg biasa2 jer...hehe...

noorsafone berkata... [khas utk kamu]

Ala...Intan bekas bawang ngan teffen tu K Noor takde..teffen yg lama adala..jeles ni..apa tak terang gambar...Tak puas tgok...amik kamera cap ayam K.Noor ni haha.

Ila berkata... [khas utk kamu]

byknya tupperware..hehehe

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

k.noor...kalau ade xtra kamera n nak bg free..hehehe..mmg intan ska n trima ngan hati n idung yg kembang...ehe
wahida...xpe...nnti bleh bli..mulakan ngan yg tecit2 dlu...non toxid tau n leh guna dlm microvwave
ila: org lain pnya koleksi lg byk..ehe

Mamma Olyn ♥ berkata... [khas utk kamu]

i pun suka tupperware, siap pos satu kotak bw mai uk..nasib bw klu xssh nak cari tupperware yg kedap & kualiti cam tu.. mula2 stat beli yg kecik2 dulu, then br beli yg besar2 bla ada diskaun.. hehe,

manueng berkata... [khas utk kamu]

tupperware mmg bagus...mak sy pun peminat tupperware...hehe ;)



terima kasih sbb jd follwer ke-200 lensajingga :)

http://lensajingga.blogspot.com/2011/04/dan-follower-lensajingga-yang-ke-200.html

estee_8980 berkata... [khas utk kamu]

tupperware the best...mmg mahal tp berkualiti...

LindaRahim berkata... [khas utk kamu]

suka tppwr juga sbb tahan lasak...

not irene berkata... [khas utk kamu]

saya pon peminat tupperware... ada juga yang mangkuk tingkat kaler hijau tu.

Saya ada 3 mangkuk tingkat. 2 tingkat, 3 tingkat dan 4 tingkat.

Saya juga tapau nasi lemak dalam bekas tupperware. (Save the earth)

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

not irene:..bagus la not irene ni...