Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 20 April 2011

meh pakat JOIN GA dari Azlinadeco


kalau nak tgk syarat2 penyertaan GA & hadiahnya..leh la korang sume klik kat sini yer

p/s : hadiah best2 wo...bestnya kalau leh dpt hadiah ni....mmmmmmm....( brangan jap )

4 ulasan:

Isteri @ Ibu Cute berkata... [khas utk kamu]

Salam Intan...

Saya baru jer singgah sini..Terima kasih sebab follow saya...Saya baru jer..Duk Teluk Panglima Garang..Pas kawin baru duk sini..Sebab my hubby keja kat Kilang Nec( Juruteknik )

Dan satu lagi...My hubby beli umah kat sini, sebelum ni kami tinggal Shah Alam dan kerja kat Spansion ( Dulu Fujitsu ) Pastu baru singgah sini...

Cam na Join benda2 camtu...Kena bayar ke tak?..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

oooo....kisahnya..sya dlu kije kat kilang lovytex..tp skrg kilang tu dah tutup n kalau x silap sya dah jadi cam pasaraya @ gudang kot...kilang tu tepi jln besar dekat trafic light..seberang jln besar tu kilang nec kalau x slap sya...

pasal GA tu free jer..tp kna ikut syarat diaorg la..cam kna wat entry kat blog kta..pastu copy n paste banner tu kat entry kta n linkkan...then tinggalkan komen kat blog penganjur GA tu bersama link kita

azlina berkata... [khas utk kamu]

assalamualaikum...

terima kasih sudi join ga di blog akk,senmuga berjaya

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

azlina: harap2 ade lah luck sya...hehehe..tringin nah dpt hadiah yg comel n cute tu..kebtulan kat umah mmg lom ade lg bende cenggitu