Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Selasa, 5 Julai 2011

harta apih

satu-satunya harta apih yang tinggal
'
'
'
'
'
'
'
'
'
''

kalau mu masih ade pih...mesti mu sibuk duk bercerita ngan aku gelagat arsyad..pahtu kita saling duk banding gelagat arsyad & haifa...berat diaorang...



arsyad dah stahun 3 blan sekarang pih....dah makin cerdik...
kalau merajuk..arsyad akan hantuk kepala dia kat dinding atau lantai pih...



rajin mcm mu pih..suka bertukang..berkebun...



pih..arsyad suka sgt jalan2..kalau aku bawak dia gi jalan..suka sgt..baik je duk dalam keta..x mcm haifa yg x reti duk diam...kalau bwk arsyad gi makan kat kedai pon..dia steady jer duk kat baby chair..mmg beza sgt ngan haifa...



kalau mu masih ade..mu pun leh merasa bwk arsyad gi shooping...

siap kali arsyad gi jumpa mu..pasti dia akan cium batu nisan mu...bila aku tgk tu..mmg sebak sgt pih...
cne lah nak lalui ramadhan kali ni...
berat mata memandang..berat lagi bahu yg memikulnya
kalau aku ditempat ina..mungkin aku leh jadi giler kot..sebab aku x sekuat ina...
ina tersangat tabah pih....

stiap kali aku dengar arsyad menangis @ merajuk..aku rasa sayu sangat pih...
bila ku tgk ina layan arsyad tanpa mu...aku jadi sebak sangat..

aku rasa sangat beruntung sebab dikurniakan suami macam nafis....baik,x byk karenah,pandai amik hati org tua...dan yang paling penting...dia cukup sabar layan karenah aku...hanya dia yg tau perangai aku camana pih..
kalau dia xde di sisi aku...xtaulah ape kan jadi pade aku pih...tapi aku x pernah tunjukkan yang aku sayang sangat kat dia...

pih...camana la keadaan mu kat sana kan..aku rindu sangat kat mu...minggu lepas topek balik kg...mu tau kan..dia & muiz bersihkan pusara mu...diaorang cat pusara mu...x sabar aku nak tgk pusara mu ber wajah baru...

dah lama aku x mimpi mu pih..datangla jumpa aku yer...aku rindu nak tgk mu pih...pleaseee....

p/s: kalau la aku bleh anta surat kat mu kan best..bleh aku citer panjang2 ngan mu...

4 ulasan:

cik dah berkata... [khas utk kamu]

sayu hati....

kalau boleh krim dah lama idah wat utk arwah ma..

estee_8980 berkata... [khas utk kamu]

comelnya arsyad, rambut dh panjang....
akak buat saya sedih pepagi baca entry ni..huhuhu

Ila berkata... [khas utk kamu]

baik arsyad ek..dia tahu agaknya dia takde abah..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

cik dah:best kan kalu berbalas2 surat dengan yg dah tiada

estee: saje nak suh mood estee sentap pagi2 ni

ila:arsyad mmg pandai bwk diri..cukup manja dgn lelaki...nmpak sgt yg dia rindukan abi nya