Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Khamis, 14 Julai 2011

en.hubby masak.....


ngeh3x...kembang lobang idun aku pagi ni...sebabnya...taraaaaa..........
*
*
*
*
*
*
en.hubby kesayangan  aku dah masakkan nasi goreng & air teh o untuk sarapan pagi ni.....yeha....thanks abang..

kisahnya aku x brape sihat....virus2 jahat dah mula dok attack body aku ni...balik kije ptg smlm memang aku x larat..kpala rasa berat,badan rasa hangat & lemau...
so balik tu memang melepak je la...
nak join dgr ceramah agama kat surau pun larat...
so x masak la ptg semalam...makan jer ape yang ade kat dlm peti besi aku tu...

dah bagi anak2 makan..aku pun telan la panadol...
tgh duk syok2 baring...dlm pukul 10.15 tiba2 dengar meletup - letup...
aku trus bangun & menjerit...bunga api3x smbil lari ke dapur
hahahahaha...
anak2 n hubby pon sama ikut aku...
si yaya dah melompat2...wa....cantiknya....cantik kan ibu....

kat dapur umah aku nampak la bunga api yg duk main kat floria tu...
dalam x sihat tu...sempat agi berlari tgk bunga api....huahuahauahua....memang separa matang betul la mak budak ni

pagi ni.......
aku banggn lambat gak...pastu memang x masuk dapur la...
tiba2 dengar cam org tengah masak kat dapur....
heheheh..hati dah berbunga riang ni...

kejutkan yaya .....suh mandi....skolah...xnak bangun
bila dah bangun duk lepak2 lagi kat katil main ngan adik
huhuhuh
en.hubby cakap...biarkan dia...kita bagi dia penagajaran skit....huhuhuhuh
bila anta yaya & haifa umah pengasuh...yaya dah nangis nak gi skolah..
en.hubby cakap...biarkan...besok2 dia serik la nak wat ha l lagi...
aku follow jerrr........

sebelum tu aku dah tapau nasi goreng ...
smbil duk menapau tu hubby cakap...sorry kalau x sedap...
pergh....terharu mek....trus mek terdiam x cakap ape....

dah tlg masak sarapan ni pun dah teramat bagus darling...

sampai kat opis aku pekana nasi goreng ngan milo panas...pergh....malatop!

( set sarapan pagi ni )

( milo panas )

( nasi goreng )

p/s : thanks abg...love u so much...mmmuahhhhh

7 ulasan:

wahida berkata... [khas utk kamu]

bestnya dpt hubby yg rajin masak ni...

nak rasa sikit!!

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

meh la....eheheh..my hubby ni jrg sgt msk....

Shibam Jelita berkata... [khas utk kamu]

untunglaaaaa, jeles ni, huhu

Myra Jay berkata... [khas utk kamu]

Itula tanda suami sayang :)
sekali sekala suami akak tunjuk bakat :)

Farah Shamsudin berkata... [khas utk kamu]

waah,bestkann.. bila suami yang masakkan..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

shibam : alhmdulillah dpt hubby cenggini..skali skala shibam mrayu la kat hubby suh msk..ehe

myra : tqvm..akak pon syg dia..ehe...malu!!

Farah:mmg best sgt..trasa diri dihargai...

anis asliza berkata... [khas utk kamu]

untungnya intan dapat suami yang bleh masak..best kan skali sekala suami tolong masakkan..rasa mcm di layan mcm permaisuri pulak..hehe..