Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Isnin, 10 Oktober 2011

jom amalkan...

‎"Siapa yang membaca setiap habis solat, Subhanallah 33 kali, Alhamdulillah 33 kali, Allahu Akbar 33 kali, lalu untuk mencukupkan bilangan seratus membaca 'Laa ilaaha illallah wahdahu laa syariika lahu, lahul-mulku walahul-hamdu wahuwa 'alaa kulli syai'in qadir' maka akan diampunkan baginya semua dosa-dosanya meskipun sebanyak buih air laut".(HR.Muslim)...kecuali dosa2 besar.."

sumber : Ustaz Mohd Zawawi Yusoh ( nama fb uztaz )

p/s : makin kita mendalami ilmu agama ..makin terasa betapa ceteknya ilmu agama yg kita ade skrg ni....byk perkara lagi yg perlu dipelajari...belajar agama hingga ke nafas terakhir..

6 ulasan:

Qhaifa Nur berkata... [khas utk kamu]

memang baguzz jika kita amalkan hari2..moga dirahmati

Mamasya berkata... [khas utk kamu]

Assalammualaikum Intan

Betul tu Intan..makin kita dalami ilmu agama, terasa makin kita perlu byk belajar.
re; ttg jubah tu nanti akak survery dulu cara2 bgmana kalau nak bisnes on line.

~AmyLiana86~ berkata... [khas utk kamu]

betul sokoong awk seratus peratus...pernah jgk amal menda ni dulu sebelum tidur..hhuhu

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

Qhaifa Nur : insyaallah akan dijadikan halwa mulut n lidah..

mamasya ; btul tu kak..mmg trasa byknya yg ketinggalan..padahal..bende2 yg basic jer...kalau ade good news pasal jubah tu ...akak inform sya yer

amyLiana86:jom kita amalkan

IntaNBerliaN berkata... [khas utk kamu]

mmg bagus amalkan.. :-)

btw, a'aa la.. gambar takda.. emm awk ada msukkan url banner blog awk tak?

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

intanberlian:sya xde banner...huhuhu