Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Khamis, 6 Oktober 2011

cameron trip - 2

sambung citer tadi

dah siap check in...kitaorg pon kua la mkn...lupa nak bgtau
hehehhe...cameronian inn ni kat tanah rata..

makan pon kat area tanah rata gak...pastu kat tepi kedai2 makan tu ade jual mcm..mainan..baju,gift..
ank pompuan i yg beso tu dah merengek2 nak bli mainan...
nak order makanan pon susah...huhuu
merengek nak bli kucing yg buh bateri tu...huhuhuh
x berbaloi la nak bli kat cni...
bukan xmo bli..kat umah dah ade seko...apih yg bagi...elok lagi kucing tu cuma kitaorg je mls nak lyn bli bateri

last2 aku bwk yaya gi kedai mainan tu...hehehe..aku pujuk dia bli bende lain
hasilnya.....taraaaaaa

( ni yaya punya )....rm 5 seketul...huhuhu

( ni adik punya )

( ni ibu punya....kuikuikui )

( cantik giler aku nampak floor mat ni )

ni ler rupenyer CAMERONIAN INN tu..........



( cantikkan...rilek n santai jer...cam kat oberse...hehhehe )


 ( ni bilik mak aku....lebih kurang cenggini ler  )


( happening kan...gambar ehsan dr cameronian inn )

senang citer..kalau korang nak tau lebih terang n jelas...jenguk kat sini yer.. KLIK SINI

5 ulasan:

Rozita berkata... [khas utk kamu]

bape harga kat sini semalam?

Fatin Mraz berkata... [khas utk kamu]

floor mate itu mmg cantik! ;P

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

Rozita : bilik yg sya sewa ni RM 100 1 mlm...kalau yg share toilet ngan others tu RM 90 1 mlm...

Fatin :mmg cantik...kalau 1 rm 19.90 kalau bli 2 dpt arga RM 30..pandai org meniaga kan

Mamasya berkata... [khas utk kamu]

Assalammualaikum Intan

Dah lama tak ke CH.Cantik kws luar penginapan tu.

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

mamasya:mmg cantik..tenang jer...kwsn x sibuk..brangan oberse gitu..hihihi