Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 8 Jun 2011

kanser paru2 stage 4

aku sungguh bersimpati ngan en. bos .....besar sungguh dugaan dia...
tadi dia bagitau yang ayah dia di sahkan menghidap kanser paru-paru stage 4..& dokter bagi jangkaan yang ayah en.bos hanya mampu bertahan untuk sebulan jer....nauzubillah...

Bayangkan kalau kita berada dalam situasi tu...ayah yang kita sayang menghidap sakit kronik sebegitu teruk....

Semoga en.bos tabah menghadapi dugaan Allah...

tadi en.bos ade bagitau yang dia dah buntu..x tau nak usaha camana...dokter suggest wat kimo tp en.bos x bagi sebab ayah dia dah 77 tahun dan mungkin dia x mampu melawan kimo tu..
dia ade tanya aku kot2 tau rawatan alternatif untuk kanser paru - paru ni...aku pon blur...xde idea & x tahu..

memang kesian tengok en.bos...smoga en.bos tabah & usia ayah en.bos dilanjutkan...

kepada kengkawan blogger yang ade info tentang kanser paru2 ni leh la share yer..tqvm...

p/s : dah rasa betapa peritnya hilang orang tersayang...

8 ulasan:

estee_8980 berkata... [khas utk kamu]

sedihkan...harap2 ada alternatif selain kimo...

MommyAgharr berkata... [khas utk kamu]

Dulu adk sy pun pnah kna cancer tahap 4 . Rwtn utk psakit cancer ni mmg kimo laa. Tujuan utk halang & matikan sel cancer ni dr merebak. Kesan kimo bergntung jugak pd pnerimaan pesakit. Adk sy pun ambil air doa dari Darul Syifa sbg mnuman spanjang rawatan kimo.Bgtau kat ustaz kat situ nak air utk psakit cancer ni. Cuba laa, insyaAllah zat2 dari ayt Quran ni bleh bg tindakblas positve pd psakit. Kita Brusaha, sgala2nya Tuhan yg mnentukan.

Ila berkata... [khas utk kamu]

mesti sedih gila kan..semoga dia tabah
Jom Baca The Yummy Mummy

Ummi Alesya Sofea berkata... [khas utk kamu]

semoga en bos tabah hadapi dugaan dari Allah,tq sbb follow liza..now liza dah follow blk. :)

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

smoga en.bos jumpa jln penyelesaiannya...

Mamma Olyn ♥ berkata... [khas utk kamu]

arwah bos lyn dulu pun kanser paru2, ms tu tgk hot pasal H1N1, batok xhenti, ingat dia kena H1N1, semoga bos intan tabah menghadapi semu dugaan ni..

Lia berkata... [khas utk kamu]

semoga bos kamu tabah hadapinya kan.. bila dah tahu akan kehilangan org yg disayangi mmg susah nak terima kan..

Ultra Fulus berkata... [khas utk kamu]

Salam bloggerwan..minta izin kongsi info ni..

kwn sy pn pernah hidap kanser tahap 4..tahap yg boleh membawa maut..puncanya dari Resdung..

kini alhamdulillah selepas amik supplement TF 4Life..dia sihat..supplement ni trbukti hapuskn 97% sel kanser..

brbanding kimoterapi yg hanya membunuh 88% sel kanser..tapi jg mmbunuh sel2 lain yg mmbuat bdn kita lemah dan rambut gugur..

Maaf kpd pembaca..sy sekadar ingin kongsikan info ni..harap terima dan memahami.

Terima Kasih