Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Selasa, 28 Jun 2011

ade pantai kat putrajaya?????

haa....jangan x percaya lak kat putrajaya pon ade sand beach tau.....vangga mek jadi orang putrajaya...tapi sand beach ni jenis baik & pendiam jer...hehehe...sebabnya xde ombak...angin pon sepoi2 bahasa jer..
ni gamba bulan lepas kalau x silap...pagi ahad..aku & family breakfast kat sini...family lain bawak homemade bfast..tapi aku & family bawak Mc D...hahahah...

Dengan x mandi agi dah gi bertenggek kat sand beach ni...kalau korang terror..cer teka..cer teka..ni kat belah mana??

Moh kita layan gambar2 yang x berapa nak hangat ni yer...


( si tenit ni xcited main pasir)



( ayah & anak )

( tenang jer kan....suasana pon x bising kat sini )

( leh main pasir & nak mandi pon bleh..x sesuai utk dewasa yer ..tapi kalau teringin..belasah jer..)

( ayah kena handle anak2 sebab ibu x suka pasir )

p/s: dolu2 slalu gi picnic ngan apih kat pantai bari kecik,setiu,trg...cari remis...pastu balik rebus & mkn sama2..walaupun dapat sket jer..cukup ler..

7 ulasan:

wahida berkata... [khas utk kamu]

ish...kat belah mana ni? baru tau putrajaya ada pantai...cer citer sikit...

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

heheheh....citer yer...ni nak citer...kat area picc tu ade hotel pullman & pusat rekreasi kalau x silap..sand beach ni kat belakang pullman..ekceli utk guest pullman pon tapi sbb tempat ni open so sesape pon leh pegi...

Qhaifa Nur berkata... [khas utk kamu]

boleh juga pergi tengok ni...

estee_8980 berkata... [khas utk kamu]

jom g berkelah kt pantai putrajaya reramai... best kot

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

estee:jomla..dekat jer ngan kolam renang awam...boring duk sini leh gi mandi kolam lak

Qhaifa:try la gi...ok la nak santai2

aDieyZa berkata... [khas utk kamu]

zana xpernah tau pun.. huhuhu.. mcm best jer lepak situ petang2..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

zana: best...leh dating ngan hubby..lomantik oooo