Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Isnin, 21 November 2011

JB lagi

kali ni n3 xde gamba..sbb..aku malas nak amik gamba
hahahhah

weekend ritu gi jb sbb ank sdara hubby bertunang..
umahnya kat kempas..bila sebut kempas aku teringat la otak2 kempas
yg di war2kan sedap yg amat itewwww..


(ni gamba pinjam en.google )

aku dah warning hubby awal2...make sure aku dpt makan otak2 kali ni...hihihi
kejam betul aku ni

pas settle majlis bertunang tu..family aku gi lepak umah abang hubby...kat taman yg sama
sambil tgk bola msia v myanmar

plannnya ptg tu nak kua cari otak2 n jln2 kat JB
tp petang tu ujan sketnya lebat..pastu yaya tido la plak
bila dah ujan..sume dah mls nak kua..

last..pkul 9mlm kua...pi makan kat restoran name pe ntah...restoran tu kat kuarters polis di kempas
dapat makan sket jer sbb dah abis
x puas ati...gi cari kat foodcourt kg melayu majidee plak
haaa.....borong la.....apalagas

mmg sedap aaaa
yg kat foodcourt kg melayu majidee ni...anak buah hubby yg suggest gi situ
sib baik ade en gps..leh tlg cari...

kakak ipar ade bgtau yg kat kempas ni ade kilang otak2 n ade yg frozennya..tp x sempat la nak gi cari
sebab dia pon x tau tempatnya kat ner...
xpelah...dah dapat makan yg ni pon dah ok...
hehehhe

( sedap kan...yummyyyy )


( bestnya kalau leh makan byk2 kan )

p/s : otak2 blah trg lain plak....x caya try search cari info...hehehhe

5 ulasan:

Queenie berkata... [khas utk kamu]

pernah makan otak2 mersing?
walla walla weii...
rasanya lebih sedap dari otak2 kempas, murah, isi banyak, moist...
akak beli banyak2 simpan dlm fridge kat hotel malaysia, esok pagi wat sarapan makan sejuk2. selamba giler haha...

teringat2 sampai sekarang..

Papa Mifz berkata... [khas utk kamu]

otak2 mmg sodap..papa mifz pun suko sgt...:)

syariza09 berkata... [khas utk kamu]

sedap tu..akk pun suka, tp x nak la yg pedas sgt. tg bukanker sata

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

kak q:otak2 mersing x pernah makan lagi..rasanya mersing pon lom jejak agi...otak2 sejuk pon sdap gak...sya pon slamba gak makan yg sejuk..hehe

Pa[a Mifz:mmg sdap kan...

syariza:btul3x..kalau yg pedas sgt sya pon x ska...kat trg pon ade gak otak2 tp dia x sama cam yg johornya..kalau gi kuala kemaman..try cari otak2 ( otok2 org ganu kate )

Kak Eiza berkata... [khas utk kamu]

otak2 kat kemaman ni pun sedap sangat, setiap kali nak pergi kl mesti singgah kalau pergi ptg2 le.. si sulong le yg suke sangat2.. mmg sedap!