Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Jumaat, 18 November 2011

bola lagi

malam tadi kan mesia lwn indon ....sib baik start pkul 8..
balik kije tu klam kabut aku bersilat kat dapo..
mula2 aku goreng sosej dulu...
bagi anak2 aku makan kenyang2
barulah aman aku nak masak...

sambil bagi diaorg makan...aku start masak kuah spageti
dapur sbelah lagi..aku rebus spageti
western dol...
tapi dah lama aku x masak spageti...memang aku rasa spageti yg aku masak ni la yg paling sedap skali
hahahhahahha  ( prasan siottttt )...x sempat apih merasa keenakan spageti aku...huhuhuh
dan aku makan macam org kebulur giler...aku tambah 3-4 kali...
time makan memang x trasa kenyang..rasa cam nak lagi jer
bila 10 minit pastu..mengahhhhhhhhhhhh..perut cam penuh giler..

makan pon rush..smata - mata nak layan bola
hubby aku pon x jadi nak gi surau...
wakakakakka...penangan bola...( truk tol perangai )


memang best..aku salute ngan apek (keeper)...memang dia lah penyelamat...memang dia lah keeper yg the best bg aku...
tahniah gak pada Badrol ( kapten )....alaaaa....senang citer sumer player harimau muda malaya la
time gol tu...aku n hubby mmg terjerit2 la...xcited dollll

alhamdulillah mesia menang....ternyata garuda dah kena makan ngan harimau....aummmmm


( giler garang muka rimau n garuda ni kan )


( walaupun coach kena halau....tapi berbaloi sbb mesia menang coach )





*** aku pon x tau cne leh terjebak ngan bola ni...dulu aku x minat bola...aku start minat bola bila aku tgk apek ni terror giler jadi keeper...n skrg aku dah kenal segelintir palayer bola kat mesia ni....kalau dulu...harammmmmmmmmmmmm..heheh
masa tu arwah apih ade lagi....sebut nama apih..sedih la plop..
sebelom tdo smlam..aku smyg isyak dulu...pastu aku terfikir kalau apih ade ni mesti sonok tgk bola sama2
pastu aku teringat...wei...apih dah xde la...pastu aku leh pk la...betul ke apih xde...mengarut la...
lama aku pk..aku kenang balik saat aku duk sebelah jenazah dia..aku peluk n cium dia wat kali terakhir...aku hantar dia sampai ke kubur...ya Allah...betulla..apih dah xde...laju jer airmata turun....
huhuuhu...xpasal2 aku nangis malam tadi......

5 ulasan:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... [khas utk kamu]

al-fatihah utk arwah..tiap kali sy tersinggah sini misti awak sdg rindukan dia..

sy tgk bola sengsorang jer..suami lebih sukatgk ngn kwn dia..

Ila berkata... [khas utk kamu]

heheehe..mesti sebab apex tu ensem + terrer gak la kan...hehehe..aperpun tahniah malaysia kan..ila pun tgk semalam

Qhaifa Nur berkata... [khas utk kamu]

tahniah msia menang..
tapi nampak tak agresif betul mereka ni patut bole jaring banyak gol..

IntaNBerliaN berkata... [khas utk kamu]

yeay.. mlys menang.. hihii

sy pun tgk jugak mlm td..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

cik betty:cam tau2 je ade n3 pasal apih kan...hihi

ila: apex tu x ensem la..( ni pendapat i ler...ekekek...not my taste gitu..ahaksss

Qhaifa:a'ah..byk peluang utk score tp time dpt bola kat depan gol time tu la terjatuh la..tlepas la...

intanberlian:jgn lupa mlm ni ek...kita doakan msia dpt pingat mas