Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 16 November 2011

chettt...nak menipu yer

igt aku ni bodo....wak luuuuuuuuuuuuuu
ko email aku bagai cakap akaun nak kena suspension..
ade aku kesah...
wakakakka...buhduh..buhduh...1 juta kali buhduh aku bagi free kat ko


 
bank-logo
Dear Customer

Your CIMB BANK Online account has been subjected to compulsory update to secure it from electronic fraud.

Please Click Here to update.

Note: Failure to confirm your account within 48 hours will result to account suspension.
Thank YoU
CIMB BANK
Security Team
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

korang pon mesti penah dpt email cenggini kan....korang sepak je jauh2...hahahhaha


ni lagi buta2 nak mnipu aku....dpt email dr bank islam
weiiiiiiiiii...aku mana ade akaun ngan bank islam..
pehal nak remind2 aku...
ngoksssssssssssssssss
menyemakkan folder email aku jer
aku ni lak mmg mls cek email
ade riban2 email kat dlm inbox aku









Your Bank Islam account profile needs to be updated.

Log In into your account to update your profile.

Click here to Log In



anda bank islam akaun profil keperluan kepada boleh dikemaskini

Masuk kepada anda akaun kepada mengemas kini anda profil

klik di sini kepada Masuk



Bank Islam Malaysia Berhad

p/s : ari tu dpt dari maybank la...ntah ape2 la diaorng ni

8 ulasan:

Tina Othman berkata... [khas utk kamu]

macam2 lah sekarang ni, penghantar email ni dah takde kerja lah tu

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

tuler..kije nak curik n tipu duit org jek

Qhaifa Nur berkata... [khas utk kamu]

jangan dilayan...habis duit kita nanti..

Ila berkata... [khas utk kamu]

abaikan je msg cam gini..semua nak cari duit cara senang

IntaNBerliaN berkata... [khas utk kamu]

selalu dpt emel gini.. penat nak delete..

wahida berkata... [khas utk kamu]

aku memanjang dapat email gini...delete, masuk lagi...delete, masuk lagi...adoi la...

Zana Adieyza berkata... [khas utk kamu]

zana pun selalu dpt email spam mcm ni.. mencik!

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

giler kan diaorg ni...dah tau org x layan email dia..tetap gak send....kira ni kaedah cuba jaya lah ni...hahahha