Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Isnin, 16 Januari 2012

Siti Nurhaliza

bukak blog abg nara..ade lak video biography Siti Nurhaliza...
layan jap............

bestnya dapat berjaya cam siti kan...
aku pon nak jadi cam dia gak...
tp bukan jadi artis la..
maksud aku berjaya dlm hidup n bisnes..
siti dah prove kan..walaupun dia blajar stakat spm jer
tapi kehidupan dia jauh lebih baik dari aku yg ade degree ni

tapi yang pasti bukan senang nak jadi senang
dan dengan senangnya naj jadi susah...
jadi fikir2kan....

kdg2 aku tgh terpk gak potential diri aku ni
ape kelebihan aku...ape yg aku bleh wat utk mengubah life aku
something yg boleh generate income...
mmmm....pk..lagi..pk lagi...

yg pasti aku mesti BERANI...
tp aku x berani
aku paling takut pada risiko..
dulu aku blaja ekonomi...
balaja account
blaja finance

yang pasti HIGH RISK & HIGH RETURN...
huwarghhhh...tu yg x sanggup tu...

papepon jom tgk video siti ni...



p/s : x muas tgk siti,dengar suara siti

6 ulasan:

iizla berkata... [khas utk kamu]

jom jadikan ct nurhaliza sbb motivasi utk diri sendiri :)

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

jomm...tgh pk ape kelebihan diri sdiri yg bleh dijadikan income..

lyza berkata... [khas utk kamu]

Kelebihan diri saya adalah lebihan lemak2 pada badan saya..hahahaha... sori intan..gurau2 d kala mata ni ngntuk gile..hehe

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

sya pon sama..byk lemak2 ni..xtau nak bg kat sape...nak bg free jer...n azam thn 2012 ni adalah nak kuruskan badan...hahhaha

Kamariah Awang berkata... [khas utk kamu]

Usaha tangga kejayaan... Insya Allah, mudah2an Intan berjaya berubah...
Tk kerana ziarah laman ma... Terus terang ma tak pandai nak listkan blog.. harapkan anak2 yang buatkan, jadi payahlah sikit nak cari... melainkan jika blogger masuk dan komen ke blog ma, ma cepat aje klik... hehehe... jadi selalu2lah Intan jengah ke laman ma yer....

Kamariah Awang berkata... [khas utk kamu]

Menjawab pertanyaan Intan.. ma seorang pembekal makanan sejuk beku ke pasaraya2 sekitar bandar Kuala Terengganu.... hihi..