Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 18 Januari 2012

pearl haya

ni koleksi aku yg ke empat...

1st aku beli wana pink maroon...
aku bli dlu ngan blogger ni namanya zie

1st time mmg aku trus jatuh cinta..
kalau nk travel jauh2 mmg xyah nak risau awning rosak ke x cantik ker
lipat masuk je dlm kotak yg disediakan...
masuk dlm beg..so leh travel sesuka hati

yg second aku bli wana grey...


sila abaikan model yg sememeh itu

ni awningnya

ni bodynya..
bila pakai mmg tudung terletak kat bahu..xyah nak buh pin bagai...


3rd wana itam..
mmg selesa n confident aaa bla pakai pearl haya
tudung tu cantik je n ikut bentuk muka kita..

latest aku beli last week..
yg ni ler...kebetulan aku ade baju baru kaler biru + colat..
sesuai sgtla nga tudung baru ni...hehehhe

kalau aku igt..nnti aku buh gamba tudung2 PH yang aku ade ek...


( ni kotaknya )

( ni awningnya...leh lipat cam ni..)

ni rupa badannya..

butang yg ade tulis PEARL HAYA

kalau aku pakai ..cenggini ler rupa patung tu..

so kalau korng nak try PH leh bli kat fb Siti Sarah atau Sarah de' Collections ~ Siti Sarah
untuk new customer less 15%
return customer less 20%

siti sarah ni ade butik kat area jusco equine,sri kembangan


p/s : bio mahal asalkan tahan lama...hahahhaha

16 ulasan:

cheqna berkata... [khas utk kamu]

cheqna suka pakai cap annisa sangat selesa

Qhaifa Nur berkata... [khas utk kamu]

cantik sangat PH ...teringin nak cuba....

fiza berkata... [khas utk kamu]

Cantik, bley try nih ☺☺

Salam perkenalan juga. Thanks sudi follow blog saya.

Deru Ombak berkata... [khas utk kamu]

Salam Intan,

Tq singgah blog akak and follow.

Tina Othman berkata... [khas utk kamu]

pearl haya mmg cantikkan, cuma harga dia boleh tahan

ieda berkata... [khas utk kamu]

aah cantik
tapi mahal .. akak beli yg murah2 ajeee ;)

lyza berkata... [khas utk kamu]

cantik..saya pun dah mula buat koleksi tudung cenggini..senang nak pakai..takyah belit2..hehe..

membaca n3 arwah apih yang lepas2.. buatkan saya rasa sangat dekat n kenal dengan apih..al fatihah utk arwah...

`Aine`Ainun* berkata... [khas utk kamu]

betul2....

kalo murah tapi x tahan membazir je kan...=)

singgah sini n follow=)

iizla berkata... [khas utk kamu]

erkk jusco equine?? dah dekat sangat ngan rumah saya tuh.leh usha2 weekend ni

ct rahani berkata... [khas utk kamu]

cantik.. harga pun 'cantik' jugakkan.. hehe..

Dalila Hamid berkata... [khas utk kamu]

cantik... hrga pun leh tahan... jnji kualiti baik

Kamariah Awang berkata... [khas utk kamu]

Betul tu... Alah membeli menang memakai... (bior pape ase begaye.. hehehe..)

Zaitun berkata... [khas utk kamu]

Kak Zai nak cari sebab rumah tak jauh dari Jusco Equine.

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

pd kengkawan yg nak usha butik sarah ni...nama kedai tu Sarah De Collections...kedainya sederet ngan kedai ayamas & PHD n bersebelahan ngan klinik Fazliayana..

Masya berkata... [khas utk kamu]

cantiknya...

Zara Sofea berkata... [khas utk kamu]

Cantik kn tudung pearl haya ni. Sy pon suka pakai. Just nk share, klau nk tdung pearl haya murah, beli kat facebook telekung travel sharzlin. Yg bratus pon jd 50hinggit. Ok sgt la kn.