Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 8 Februari 2012

cadar baru...

aku beli cadar ni kat parkson di alamanda..
x plan pon nak bli...gi parkson pon sbb nak cari hadiah utk wedding anak baby sitter
sampai parkson pon dah pkul 9.30 mlm..lagi stgh jam nak tutup
dah jumpa bende yg dicari n ade masa lagi...
aku merayap la gi tgk cadar jap..
eh...ade less la plak ...50% lak tu..
tgk jap la...tgk je pon...bukan nak beli...( saiko ati la konon )
belek punya belek...
eh...cantik la plak yg ni
anak2 aku mesti suka ni..
aku tgk pon tringat nak tdo jer...
usha arga sket...
mmmm...oklah kot...
tiba2 dgr announcement dah nak tutup lagi 10 minit n sila wat pembayaran..
eh2..dan2 tu angkut skali set cadar ni...
eh apehal...ckp xnak beli td..
nak gi letak balik cam dah x sempat...hahahhaha
rembat je lah...

terkejut en.somi aku...
aku lagi la terkejut ngan tindakan aku....huaaaaaaaa


rasa cam nak tido jer...sejuk je tgk kaler biru tu


sarung bantal yg baru ni mmg dpt kat anak2 aku...mmmm...x merasa la aku nak tdo kat bantal ni...huhuhu


ni cadarnya....balik jer trus pasang..cantik x???...anak2 mmg truja...hahha
aku lagi lah terujaaaa...
lagipon aku dah lama x bli cadar n comforter ni
wakakakakka...

betul..stakat ni aku ade 3 jer comferter ( termasuk yg baru ni )
yg dua tu dah lunyai n lusuh..sbb tu la aku bli baru...
hihiihih

p/s : at least sthn 1 kali aku nak bli 1 set cadar ngan comferter....melampau x???

5 ulasan:

marinahunny berkata... [khas utk kamu]

saya pun beli setahun sekali time offer year end sale tu...

sue zainun berkata... [khas utk kamu]

cantik..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

marinahunny : hihihi..ade org yg sama ngan sya upanya

sue zainun : thanks

Kakzakie berkata... [khas utk kamu]

Itulah kita kadang-kadang tak ada plan nak membeli tapi bila nampak murah dah dirumah pulak macam perlu nak ada baru mesti terlajak membeli jadinya....

kayrul-shah berkata... [khas utk kamu]

kayrul sebelum nie hanya ada 1 jer cadar + comforter. bila basuh je togel la katil tue. sekarang dah ada 4 baru rasa senang hati sikit nak tukar2..hehehe