Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Selasa, 5 Februari 2013

hebatnya omega@minyak ikan

as slm..
ari ni nak share tentang produk shaklee iaitu omega guard @ minyak ikan.
ekceli..stiap bulan shaklee akan wat promo..cam bulan lepas promo advance joint health tablet.
so bulan ni promo omega.



ini ler rupe omega guard tu.
sbtol ade 90 kapsul..bleh thn shingga 3 bulan..wow!!jimat3x
mg terbaek la..

sempena promo ni..bli 6 btol free sbtol + free membership + bonus from shaklee!
menarik tertarik sungguh.

meh kta study kehebatan omega guard ni yer,

ni adalah perbezaan antara omega guard shaklee dengan minyak ikan yg dijual kat pasaran yer:

 1.  OMEGA GUARD SHAKLEE dihasilkan dari ikan kecil di dasar rantai makanan dimana ia kurang toksin.
 2.  OMEGA GUARD SHAKLEE dihasilakan dari seluruh ikan, BUKAN HATI ikan sahaja. Hati adalah tempat paling banyak toksin.
  3.ikan oMEGA GUARD SHAKLEE ikan diperolehi dari lautan sejuk. Ikan yang hidup bebas lebih tinggi OMEGA-3.
  4.OMEGA GUARD SHAKLEE diproses secara pharmaceutical grade, proprietary, triple molecular distillation proses yang menyingkirkan benda-benda yang tidak perlu.

OMEGA GUARD SHAKLEE juga berkesan untuk menurunkan berat badan secara selamat. 


omega guard ni sgt kaya ngan epa & dha.

Epa mencegah;
-kanser,
-pembekuan darah
-pembekuan lemak dalam darah
-kadar kolestrol berlebihan
-penyakit jantung
-tekanan perasaan
-tekanan darah tinggi

Fungsi dha;

-mencegah radang sendi
-mencegah asma
-meningkatkan daya seks
-mengelakkan kanser payudara,usus,prostat &pankreas
-mencegah penyakit kulit
-mengelakkan migrain,kebas di anggota badan serta rasa sejuk pada kaki & tangan
 
kalau bminat nak dptkan omega guard dengan arga promo yg berbaloi - baloi bleh sms @ wassup ker 011-2638 1383 yer hehehe.

[DECLARATION OF SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR (SID)]

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera 'keturunan' Nad semua!

Sejak menjadi SID, pernahkah anda declare yang diri anda ialah Pengedar Shaklee yang sah?

Bagi yang belum declare, jom declare bermula bulan ni. Kalau dah lama tak declare, kita declare lagi once in a while. Kenapa? Supaya orang alert dan ingat dalam mida mereka yang kita menjual produk Shaklee, di mana boleh COD, bagaimana nak dihubungi, etc.

Sebab orang dah ramai kenal kebaikan dan kualiti produk Shaklee. Tetapi kadang-kadang mereka tak tahu nak beli dengan siapa. Atau tak prefer beli online. Atau tak berani nak beli dengan orang yang tak berapa kenal.

Bagaimana cara nak declare?

Contoh ayat 1:

"Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua!

Saya Nadiah, Pengedar Sah Shaklee (Shaklee Independent Distributor) dengan ID 869533 di area Miri, Sarawak.

Boleh hubungi saya (PM Nadiah Suhaidi/Whatsapp/SMS 012 229 5680) untuk bertanya lebih lanjut tentang produk-produk Shaklee. 

~ Produk Shaklee diakui produk yang BERKESAN, SELAMAT, dan MESRA ALAM. 
~ Telah berada lebih 50 tahun di pasaran. 
~ Diperkukuh dengan clinical dan landmark studies. 
~ Natural Supplement #1 di Amerika Syarikat. 
~ Paling penting, disahkan HALAL :)"

Contoh ayat 2:

"Saya Shareeza, Pengedar Sah Shaklee. ID 570945 area Seri Kembangan. Jika anda seorg yg mementingkn kesihatan & kecantikan semulajadi pastinya anda memilih jenama Shaklee. Contact me at 0163224122 jika anda perlukan vitamin utk.." blabla 

- Bagitahu supplement yang anda mmg menjadi kekuatan anda dan konfiden nak jual
- Ayat x perlu pjg sbb org malaysia malas baca
- Yg penting ayat last kasi punchhh gune lmpu ajaib
- Mcm sy bg cth tu..sy tulis jika anda pentingkn kecantikan...org baca dia akan terngiang2 dlm kepala dia>>>pentingkn kecantikan mesti pilih shaklee
  
Simple tapi pointnya DECLARE :)
 
Berapa kerap nak declare?
At least seminggu sekali. Atau maybe 2 minggu sekali. Bukan hari-hari.
 
Kenapa kena declare?
Sebab ianya marketing strategi terbaik. Indirectly tanam dlm minda kwn2 alam maya. Yang anda ialah Pengedar Shaklee yang sah. Declare tak bermksud suruh org beli. Tapi purpose utk beritahu semua org. Dan yg penting org kenal dan aware yg anda adalah pengedar sah.
 
Bagi yg ade certificate rasmi dari Shaklee Product Workshop, boleh declare anda distributor sah sambil sertakan certificate tu. Itu yg mmbezakan anda dgn yg lain :)

-Ummi Nadxoxo-
(Extracted from Jutawan)

p/s : aku lah orgnyer yg korang cari2 slama ni..ahaksss

4 ulasan:

Lya Aziz berkata... [khas utk kamu]

Salam. Singgah sebentar baca blog. :)

anis asliza berkata... [khas utk kamu]

salam intan..jual ke ni?

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

Tqvm Lya Aziz sudi singgah sini

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

anis:
ye anis..kalau anis nak bli supplement shaklee bleh sms @ wasap sya yer

0192897175