Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Khamis, 10 Februari 2011

my 1st day....

assalamualaikum.....

pergh....nervous gile 1st time ade blog ni...dia pnyer nervous cam nak gi 1st dating......kuikuikuikui...ngok ngek tol la haku ni kan....pebenda yg nak di stori mori td ek...byk sgt cite duk pending dlm kpala haku ni...

Acctually dah lama aku ngidam nak ade blog sdiri..tp sik x jd jek..byk nau halangannya...hikhikhik...

Hish...apsal nervous x ilg2 agi ni...agknya sbb excited sgt nak mngarang citer kot...time skola dulu aku ckup ska wat karangan n subjek bahasa melayu pnulisan mmg aku ska...n aku ckup rajin wat latihan n hasilnya masa spm aku dpt A1 tu sbjek bm pnulisan tu...ekekeke...terror x aku...tu dulu la...skang ni dah lama tggalkan alam perskolahan so bakat tu dah tumpul...x tajam cam dulu..otak pon dah bkarat...

3 ulasan:

noorsafone berkata... [khas utk kamu]

salam intan,,,masukkan koleksi tupperware intan...kak noor nk kongsi...

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

insyaallah k.nor...kna tggu bli kamera dlu la...snap guna hset ni gmbar x best la..

Puan nadxoxo berkata... [khas utk kamu]

hehehe kelakar la kak intan ni. boleh lak nervous nk tulis ek. hehe maybe excited teramat sangat lah tu hehe. selamat berblog yer! :D