Islamic Widget

our anniversary ( intan & nafis )

Daisypath Anniversary tickers

i follow...u follow...

Rabu, 23 Januari 2013

muncul kembali

assalamualaikum...

1) maaf dr hujung rambut ke hujung kuku ek sbb dah lamaaaaaaaaaaaaaa sangat x update.
2)buat korang tertunggu - tunggu news dari aku ( wah prasan glemer gitew )

org lain dah berkoyan - koyan update nya..aku ni dah stgh tahun x jenguk blog..huhu.macam2 yg jadi tulah antara faktor aku jadi cenggini..ahaksss.sbenarnya aku dah tukar kije..heheh..dlu kat bdr sri permaisuri,cheras & skrg kat cyberjaya plak...blakang umah aku jek..kuikuikui.

sronok gilos tmpat kije dokek ngan umah ni..10mnit sblum pkul 9 pon sompek lai memecut.jalan x jem,suasana tenang..perghhh..nikmat donia.
stiap jumaat ( lunch hour)..aku msti blik umah..bperang kat dapur..masak utk diri sdiri n suami..istri mithali giteww.

Bila dah start kije kat tempat baru mmg bz lah..
ape???bos baru???hokey la ...kije mmg agak sibuk sket,especially time bos hado sbb aku ni pembuat akaun syarikat @ secretary bos..korang hadoww jawatan cam aku nih???huhuhu
jadinya ..bila bos ade..mmg nama aku je lah yg akan di panggil,di pujuk,dirayu..opsssss....(baca dek laki den ni ...teruk kna luku)

baru-baru masuk kije mmg kna blagak baik la kan..xbukak fb n blog sgala ni..bla dah lama sket bru nmpak belang- belang.ngeh3x
xdelah..aku pkerja yg bdedikasi sbnarnya..aku kna siapkan akaun utk di audit,kna siapkan management akaun utk apply bank facility,kena jaga creditors akaun..deal ngan mcm2 org..
tu yg x sempat nak jenguk blog.

hopefully kengkwn xc mrajuk yer.skrg akaun dah siap n dah antar kat auditor pun..so leh la aku relax sket.
tp bos dah request suh aku siapkan mgmt akaun utk co.kecik plak..adehhhh..bru nak bceloteh kat blog..dah ado kije baru.
korang tggulah aku jd bos ..tiap2 ari aku update blog.

actually aku dah lupa byk benda dlm berblogging ni..huhuu..nak kna study smula la nmpak gayanya..

Photo: ‎Selamat malam Sahabatku SAYANG!..
Semoga Tidur Lena Malam Ini... Kenang Daku Dalam Mimpi IndahMu..
Esok Kita Sembang Len!~
" A good laugh and a long sleep are the best cures in the doctor's book"
Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl‎

aku hadiahkan gamba bilik tdo yg gojes ni kat korang sebagai tanda aku dah welcome back..ahakss..

p/s: rindu nak terjah blog korang..byk beno criter yg aku dah missed..

8 ulasan:

Fiza Rahman berkata... [khas utk kamu]

Cyberjaya kat belah mana? Office saya pon kat cyberjaya gak ☺☺

IntaNBerliaN berkata... [khas utk kamu]

welcome back.. hihii

wah, best betoi kalau dkt dgn umah yer..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

Fiza Rahman,
la..ye ker..opis akak kat sblah dominos ni..kalau dtg ke dominos ni leh la ketuk pintu warna merah yer..opis fiza kat ner?

Intan bErlian.
tqvm..hehehe..memang sonok..balik kije 5.30..5.45 dah smpai umah,pg2 bleh wat srpan utk suami n anak.

~AmyLiana86~ berkata... [khas utk kamu]

wah bestnyer dpt tmpt keje dekat umah..hehe..

cnatik gilos blik tido tu..comfirm xkuo bilik..

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

AmyLiana86:

alhamdulillah,sronok..tp xtau lah slama mana nak stay kat cni..hihih..kalau ade better offer why not kta larikkkkk..;)

~AmyLiana86~ berkata... [khas utk kamu]

tganu kat kuala berang & setiu.. =)

intan morsalin berkata... [khas utk kamu]

AmyLiana86:
setiu kat ner,akak org setiu gak.kg akak kat Guntung Luar ;)

mrs kayrul berkata... [khas utk kamu]

selamat kembali..rasa nak join baring jer klu dapat bila tido macam tue..hhheehe